Nyílt nap 2024

Énekel az ország

Szeretettel várunk nyílt napunkon, ahol első kézből tapasztalhatod meg az élményt, amit egy sokszáz fős kórusban való éneklés nyújt! Beszélgethetsz a projektben már résztvevő kórusok tagjaival és karnagyaival és ha elég bátor vagy, dúdolhatod is velünk az ismertebb részeket!  Idén Händel Izrael Egyiptomban című oratóriumát adjuk majd elő a Művészetek Palotájábanés az utolsó próbák már egészen koncert-közeli állapotot mutatnak, így zeneszeretőknek kivételes lehetőség ezeken részt venni!


Nyílt nap diákoknak:
2024. május 4. szombat kora délután,
Dunaharaszti sportcsarnok


Nyílt nap karnagyoknak és énektanároknak:
2024. május 5. vasárnap délelőtt,
Művészetek palotája


Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudtok, a sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. A program előtti héten tájékoztatunk majd a pontos időpontról, helyszínről és a bejutás kereteiről.

Az Énekel az Ország projekt nem csak a hangokat, hanem az embereket is összeköti. Aki egyszer részese volt az élménynek, az általában újra és újra eljön közénk. Hasonlóan hozzátok, mi is szenvedélyesen hiszünk abban, hogy a zene ereje megváltoztathatja a világot, még ha csak arra a kis időre is, amíg együtt énekelünk. 
 
Bízunk abban, hogy a Nyílt napunkon szerzett élményeid után 2025-ben Téged is tagjaink között üdvözölhetünk majd!